Even voorstellen...


Ik ben Justin van der Dam en ben op dit moment werkzaam als hoofdtrainer bij ONS Sneek O21. 


De afgelopen 6 seizoenen mocht ik keeperstrainer en assistent trainer zijn bij sc Heerenveen vrouwen in de Eredivisie. 


Daarnaast ben ik jaren trainer geweest in het amateurvoetbal bij vv Heerenveen. Daar verzorgde ik de caoching en trainingen bij de JO17-1 (2018). Daarnaast ben ik ook de coördinator voor het voetbalcircuit geweest voor de jongste jeugd (2018). Verder geef ik trainingen aan het Walking Football vanuit sc Heerenveen en ben ik eindverantwoordelijk voor het schoolvoetbaltoernooi voor de gemeente Heerenveen. 

 

Het voetbalspelletje is mijn passie en dat wil ik graag overbrengen aan de kinderen die bij voetbalschool Ambition4kidzz komen trainen!


 

Mijn naam is Anouk Bruil en ben op dit moment assistent trainster bij de Ajax Vrouwen. Hiervoor ben ik 8 seizoenen trainster geweest bij sc Heerenveen vrouwen. 

Waar ik in het seizoen 2016/2017 nog assistent trainster was, ben ik sinds 2017/2018 hoofdtrainster geworden bij het beloften team en daarnaast assistent trainster van het eerste elftal dat uitkomt in de Eredivisie vrouwen.

 

Op 13-jarige leeftijd ben ik begonnen als trainster in het pupillenvoetbal bij diverse amateurverenigingen. Toen ik 17 jaar was ben ik de cursus UEFA C YOUTH gaan volgen en heb dat met succes afgerond bij de KNVB. Vervolgens heb ik in 2015 mijn UEFA B behaald en in het seizoen 2017/2018 heb ik mijn diploma UEFA A YOUTH succesvol afgerond!

 

Naast mijn werk als trainster in de Eredivisie vrouwen wil ik spelers wat meegeven over techniek, tactiek en vooral plezier in het spelletje voetbal, want dat vind ik toch wel erg belangrijk! Daarom zijn Justin en ik begonnen met voetbalschool Ambition4kidzz.

Lees meer over ons.

Klik op de onderstaande Twitter of Facebook voor onze social media.

Voetbalschool Ambition4kidzz

Heerenveen

Tel: 0031 6 28094108

E-mail: info@voetbalschoolambition4kidzz.nl

KVK nr: 67796419

BTW nr: 857176948B01

 

NL 76 INGB 0799 0638 94

T.n.v. J L van der Dam en/of A. Bruil (vermelding Voetbalschool Ambition4kidzz)